Árpádsávosok az MSZP útjában

649
Feliratkozom
IndexVideo
7052 videó
pro
70857 Loop készítése
Megosztás bekapcsolva
Megosztás kikapcsolva
56
0
2012. jan. 2.

Szélsőjobboldali tüntetők állták útját az érkező MSZP-seknek.

Kövessen minket a Facebookon is!

440
0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Miért csodálkoztok ezen a videón? Mert kiderült, hogy az Index éppolyan aljas és manipulatív, mint a gazdája, a Fidesz? Ez természetes. Tegnap este óta ez a mocsok van fenn a hálón. Hiába, egy objektív, összefoglaló videó a beszédekről, a hangulatról és a megjelent emberek 99%-áról sehogy sem akar tetszeni a gazdinak.
thumb
gyökér árpádsávos nácik. orbán rendőrsége méltóztatott közbelépni és leválasztani a fasisztákat...
thumb
andrabian: ez ugyan igy igaz a kommunistakra, igy az MSZP-re is. sot mindenkire aki valaha parttag volt. dunaban a helyuk.
thumb
Aki három évvel Fletó távozása után még mindig "Gyurcsány takarodj"-ot óbégat, az súlyos elmekórtani eset!
thumb
Egy óvodás értelmi színvonalát látom sok kommentelőben... Szánalmas szégyen mind!
Illetve javítom magam: egy óvodásnak több esze van!
thumb
Szerintem komcsizzunk, mert másra nem vagyunk képesek!
És szerintem azok kiabálják ezt legjobban, akik a legnagyobb komcsik voltak, mert akkor hátha nem veszik észre azt, hogy ők is komcsik!
Na ehhez már csak a nácizókat kell hozzá adni és mehetünk is vissza az Ural lábához, mert nem Európa közepére valók vagyunk az biztos!

EMBEREK! KELJETEK FEL ÉS GONDOLKODJATOK!
thumb
Tisztelt Tylerz!

Ha az emberek 80%-át butának tartod, akkor lenne egy kérdésem:
Ki választotta meg őket?
Netán az a nagyon okos 20%, mert ez bőven elég volt a 2/3-hoz.
Vagy nagyobb részt az a 80%, aki mindent butaságot elhisz, amit a tv-ben hall?
thumb
A nácikra a demokratikus elvek nem vonatkoznak, atomot nekik. Ezért minden normális demokráciában kivernék a szart is a primitív agyukból. Ők a rák a társadalom testén. Szekeres pedig a pattanás a seggén.
thumb
szanyi kapitányba mennyi alkohol volt?:)
thumb
a "nácik haza" rigmus egyébként ugyanúgy rasszista megnyilvánulás,ilyenkor hol van az ombudsman vagy az LMP?
thumb
Nácizó komcsik igyátok meg a fosom!
thumb
Megy a hablatyolás, de a lényeg: ne jöjjenek vissza a komcsik és libsik, mert SZAROK!
Nem hiszem, hogy a vonulgatók el tudnák mondani, hogy személy szerint mi a franc bajuk van. Csak hülyíti őket a szemét firkász bagázs.
thumb
Csőcselék nácik...rohadjatok meg.
thumb
Tylerz!

SZÉTRÖHÖGÖM RAJTAD A SEGGEM!!!

Sajnálatos módon egyrészt nem a 10. században élünk, ahol a külföldi politika véleménye szart se számított, hanem a 21.-ben, ahol (rábasztál barátom) SZÁMÍT, hogy ki van melletted, és ki ellened... Konkrétan eléggé hülye ötlet fasírtba lenni az összes létező környező országgal... Hiába vagyunk jóba Kínával, ha esetleg ficómicó lerohanna, kína kurvára nem érne ide. a többieket meg nem érdekli egy olyan ország, ahol azt mondják neki, hogy persze, megfontolom amit mondasz, és másnap letagadja azt is, hogy valaha találkoztak. (túlzó példa, de talán kicsit felnyitja a narancshályogodat...) A helyzetbebeleképzelésről meg akkor beszélj, ha pár év múlva a nagy vezéred elveszi a házadat, a munkádat, a kajádat, és oda kell állnod a kiscsalád elé, hogy: "Bocs, de idén éhendöglünk... Hacsak a kis Béluskát nem esszük meg"!

Megértelek, hogy nem szereted a külmédiát, nekem se a szívem csücske, de bazdmeg legalább azt a részét olvasd el annak, amit írtam, hogy össze kéne vetni a kommunizmust, és azt, amit az általad tükörrefényezett mocskos cigány művel...

Állítsd csak be ártatlan bárányként, de előbb nézd meg, hogy mit tesz Veled! Vagy ha ilyen kis frankó nyalikörös vagy, akkor azt nézd meg, hogy mit tesz az egyszeri magyarral!

Nekem van annyi előnyöm, hogy van egy olyan szakmám, és nyelvtudásom, hogy ha minden kötél szakad, akkor el tudok menekülni (más kérdés, hogy elvből nem teszem), de valahogy akkor is átkozottul zavar, hogy rengeteg olyan ember van, aki ezt nem teheti meg, és ha kirúgják alóla a széket, csak a kötél marad neki! Nem (csak) magam miatt akarok változást! Azok miatt, akiknek lassan kétséges lesz, hogy jut-e egy szelet kenyér egy napra az asztalra!

A baj megint ott kezdődik, hogy sokan szarnak a másik fejére, és nem érdekli őket, hogy mi van a másikkal... Azt a mentalitást is meg kellene szüntetni gyökerestül, hogy "tökmindegy, hogy mi történik, a lényeg, hogy a másiknak rossz legyen! Nem baj, ha senkinek semmi haszna belőle, de legyen már neki rossz!!!" Mert sajnos ez is jelen van... tökmindegy, hogy ki hozta be (komcsik, vagy osztrák kutyák), a lényeg, hogy mi enné többek kellene, hogy legyünk!!!
thumb
Phil: A Jobbik a jegybankkérdésben pl. a Fidesz mellé állt. Ezt rengeteg okos ember levezette a buták számára is érthető szintre mit jelentene az ország számára. Ezzel a jobbik bizonyította, hogy vagy teljesen alkalmatlan az ország vezetésére, vagy ő is a plebs hülyítésével akarja az ország kárára érvényesíteni politikai és anyagi érdekeit.
1 | 2 | 3 | 4
következő
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév:
Mehet

Ezzel elfogadod az Indavideó felhasználási feltételeit.

Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY

Megerősítés!