0 0 0
11749
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
2020. máj. 13.

Budapesten van a legtöbb fertőzött, akkor is, ha nem számítjuk az idősotthonok fertőzöttjeit, ezt válaszolta az országos tisztifőorvos, amikor arról kérdezték, hogy mi indokolja a korlátozások fenntartását a fővárosban és Pest megyében. Müller szerint ez nem meglepő, hiszen a főváros a legsűrűbben lakott terület hazánkban.

A TISZTIFŐORVOS BÍZIK ABBAN, HOGY MAGÁBAN A VÁROSBAN (TEHÁT A NEM KÓRHÁZI ÉS IDŐSOTTHONI KÖZÖSSÉGEKBEN), A VÁROS LAKOSSÁGÁBAN IS CSÖKKEN A FERTŐZŐDÉSEK SZÁMA, ÉS ENNEK ISMERETÉBEN LEHET MAJD MEGHOZNI A TOVÁBBI INTÉZKEDÉSEKET.
A szülőknek semmi okuk aggodalomra, a dolgozók számára biztosítják a gyermekek felügyeletét, mondta az országos tisztifőorvos, aki szerint az óvodákban és a bölcsődékben dolgozók is biztonságos feltételeket teremtenek. 

A GYERMEKEK LÉNYEGESEN KEVÉSBÉ ÉRINTETTEK A VILÁGJÁRVÁNYBAN, POPULÁCIÓS SZINTEN NEM JELENTENEK VESZÉLYT– jelentette ki Müller. Azt is hangsúlyozta, hogy csak a teljesen egészséges gyerekek mehetnek most óvodába és bölcsődébe. Szerinte a „picik” esetében az a legfontosabb, hogy a személyi higiéniás óvintézkedéseket megtanulják – Müller például a megfelelő kézmosás és a helyes orrfújás rejtelmeit részletezte.

Szó volt még szellőztetésről, érintésmentes fogócskázásról, a játékszerek rendszeres, mindennapi fertőtlenítéséről, az ágyneműk tisztításáról és arról is, hogy az operatív törzs nem javasolja, hogy a gyerek az otthoni „nyunyókáját” behordja az óvodába vagy a bölcsődébe.


Az operatív törzs május 13-i tájékoztatója.


A sajtótájékoztatót ismertető összefoglaló cikkünket itt olvashatja.


Az MTVA adását az RTL Klub segítségével közvetítjük.

Hozzászólások | 0
A felhasználó további videói
Bükki erdőtűz 2
0:17
2022. júl. 6. 14099 néző
10 méterről zuhant le egy fiatalember a...
1:55
Passenger az Indexnek: Most nem vagyok se...
3:01
Hasonló videók
0:17
2022. júl. 6. 14099 néző
1:55
3:01