1426 Loop készítése
0
0
2020. máj. 28.

Péntektől már szabadtéri rendezvényeket is lehet tartani Magyarországon. A szervezőknek nem feladata, hogy az érkezők fertőzöttségét, egészségi állapotát ellenőrizzék, de aki nem tartja be a megfelelő távolságot a többiektől, azt eltávolíthatják a rendezvényről - mondta Kiss Róbert, az operatív törzs ügyeleti központjának vezetője. A védelmi intézkedések betartása és a betartatása a szervező felelőssége. 

A HATÓSÁGOK AZT KÉRIK: CSAK EGÉSZSÉGES EMBEREK LÁTOGASSÁK A RENDEZVÉNYEKET.A Magyar Közlönyben megjelent kormányrendeletek szerint május 29-től nemcsak a vendéglátóhelyek belső, zárt részei nyílhatnak meg (a dolgozóknak kötelező lesz szájmaszkot viselni), de péntektől szabadtéri rendezvényeket is lehet tartani. 


Több tízezer ember eshetett át tünetmentesen a fertőzésen Magyarországon, mondta operatív törzs tájékoztatóján Szlávik János infektológus.
Szlávik János, a Dél-pesti Centrumkórház infektológiai osztályának vezetője az Index kérdésére azt mondta: korábban sikerrel kezeltek betegeket Magyarországon hidroxi-klorokinnal, amely szer tesztelését mostanra a WHO leállította és elég sok tudományos kritika is érte már. Szlávik azt mondta: a járvány elején csak a kínai tapsztalatokra tudtak támaszkodni, ezért alkalmazták a betegek érdekében a szert. Ismerték a készítmény mellékhatását az idős és szívbeteg emberekre, de ezt mindössze egyetlen páciensnél észlelték. Mostanra változtattak a terápiás protokollon, és a szerrel már nem kezdenek kezelni koronavírusos betegeket Magyarországon. Szlávik János, Kiss Róbert és Gál Kristóf május 28-i tájékoztatója.

A sajtótájékoztatót részletesen ismertető összefoglaló cikkünket itt olvashatja.

Az MTVA adását az RTL Klub segítségével közvetítjük.

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
A hozzászólások le vannak tiltva ennél a videónál
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY