1757 Loop készítése
0
0
2020. máj. 29.

Az országos tisztifőorvos szerint az enyhítések után sem nőtt számottevően a fertőződések száma az országban.

Müller Cecília azt is elmondta, hogy az elmúlt napokban idősotthonokból és más zárt intézményből sem érkezett jelentés újabb megbetegedésekről. Az új megbetegedésekből 11-et észleltek a fővárosban, más megyékből egyet-egyet regisztráltak, de a területi megoszlás azt is mutatja, hogy vagy szűrés, vagy kontaktkutatás révén kerülnek az új fertőzöttek a hatóságok látókörébe.

MÜLLER CECÍLIA SZERINT A JÁRVÁNY TOVÁBBRA IS LECSENGŐBEN VAN, CSAK AZ EGY-EGY ESETHEZ KAPCSOLÓDÓ SZŰRŐVIZSGÁLATOKHOZ KAPCSOLÓDNAK AZ ÚJABB ESETEK.Az országos tisztifőorvos beszélt a világjárvány különböző földrészeken gyakorolt hatásáról, valamint arról, hogy a koronavírus „uralma alá veszi” a korábban nem érintett területeket is, míg Magyarországon mi már túl vagyunk az első hullámon. Müller ezt követően a dohányzás elleni világnapról beszélt, illetve annak jelentőségéről.

MINDEN NEGYEDIK MÁSODPERCEN MEGHAL EGY EMBER A VILÁGBAN AMIATT, HOGY DOHÁNYZIK– figyelmeztetett Müller Cecília, aki szerint a nem dohányzók védelméről szóló törvény azért jött létre 2012-ben, mert Magyarország a dohányzás elleni küzdelem élére állt, és egyébként hiába a rendszeres ellenőrzés, az a tapasztalat, hogy a magyar társadalom rendkívül jogkövető ebben az ügyben. „A fiatalok körében van még dolgunk, de közöttük is egyre kevesebben dohányoznak” – mondta Müller, aki beszélt az e-cigaretta káros hatásairól is, arra hívva fel a figyelmet, hogy ez éppen úgy károsítja, roncsolja az emberi szervezetet.


Az operatív törzs május 29-i tájékoztatója.

A sajtótájékoztatót ismertető összefoglaló cikkünket itt olvashatja.

Az MTVA adását az RTL Klub segítségével közvetítjük.

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
A hozzászólások le vannak tiltva ennél a videónál
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY