A jövő Izraelből érkezik

59
Feliratkozom
Divany
348 videó
pro
19249 Loop készítése
9
0
2013. dec. 18.

Startup túra az innováció hazájában ahol már a műszemet fejlesztik

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Jol van baromarcu surmokam,akkor azt aruld el nekem, h a nagyon tehetseges am valami oknal fogva megis a beka segge alatt levo Mo-ra miert nem jon egy ilyen ceg sem? Ti stadionokat huztok fel-foci nelkul-ott meg ilyen startup vallalozasokba ontik a penzt. Na, vajon melyik allam a sikeresebb?
thumb
nem kell elájulni ezek csak terrorista gyilkosok amit kiagyalnak a világ országaitól lopott pénzen és technológián, minden a hadiipar fejlesztésére megy semmi DE SEMMI az emberek érdekében, főleg a nem zsidó emberek érdekében csakis a pusztítás!
Ilyen antiszociális férgektől "amik" az egész világ ellenségei nem is lehet mást várni.
A sok ostoba elalél és kiröhögteti magát a tudatlanságával ettől az országtól akik nem látnak tovább az orruknál és védik őket, közben az egész világ erről beszél a világ 80%-ának leesett már mit művelnek.
A többi barom meg éljen abban a világban amit el akarnak hitetni vele, elég szánalmasak!
thumb
A tudást elkell ismerni,ők segítik és támogatják az új teknológiák megvalositását. Nekük is követendő példa lenne ez.A szürkeagy állomány megvan hozzá ,csak az állami hozzáállás hiányzik,mindig.-(Érdektelenség-Közöny-Finanszírozás)
thumb
lantosjanos: Ne légy hülye, mi köze van mindezeknek az USA pénzéhez? Hogy a tőke - minden tőkés - szívesen beszáll a nagy haszont ígérő termék fejlesztésébe, az természetes. Az USA kormánya meg beszáll minden hadi fejlesztésbe, hogy aztán beleszólási joga legyen az értékesítésbe, a pénzéért cserébe. Ezen kívül van évi amerikai támogatás is - erre gondoltál? Az viszont csak egy csepp a tengerben: Izrael kb 250 milliárd dollárt termel egy évben, és kb 3 milliárd dollárt kap az USA kormányától, azaz, nem sokkal többet, mint 1%-ot, ennek fele visszafizetendő kölcsön, másik fele adomány, azzal a kikötéssel, hogy az USÁ-ban kell elvásárolni, mégpedig hadi cikkeikre költeni. A videóban említett 40 milliárd dollár a saját, helyi fejlesztésekből ered: izraeli találmány ill. fejlesztés az SD memóriakártya, a pendrive, a windows XP és NT, az internetes hangátvitel, az ICQ (eladási ára 400 millió dollár volt, 4 fiatalember kapta, az alkotók), a WAZE (nemrég vette meg a Google több mint 1 milliárd dollárért), az aortába ültetett rugós sztent, a koktél-paradicsom, és így tovább. Hol van itt az amerikai pénz? Irígység-szag van...
thumb
Mindez az USA pénzéből.
thumb
Jobb lenne ha nem érkezne onnan csak demokrácia!
thumb
érdemes lenne diákcsere programokat indítani az itthoni egyetemeinknek velük
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY