9308 Loop készítése
1
0
2017. márc. 15.

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Kód: halaltabor.hu
MIÉRT HALÁLTÁBOR A NEM ZSIDÓ MAGYAR EMBEREK RÉSZÉRE A MAI MAGYARORSZÁG
Ténylegesen nem a magyar embereket, hanem a magyar embereket gyilkoló és kirabló bűnözőket védik azok a politikusok, akik nem léptek fel a fajirtás ellen, amit a patkányméreg kálisó „kóser tanúsítványos BONSALT” (jósó) -ként reklámozásával és a "MENZAREFORM"-nak nevezett étkezési kálium túladagolással, valamint a gyógyhatású tiszta konyhasó használat korlátozásával, s a gyógyhatású tiszta desztillált víz ivását akadályozással (életrövidítéssel és ivartalanítással) folytatnak ellenünk a hazai kormányokba, valamint az Európai Unióba beépült fajirtó gazemberek!
Mindezt úgy csinálják, hogy egyidejűleg mindig csak az adott célcsoportba tartozó magyar emberek kb. 1/10-ét gyilkolják le, rabolják ki, arra számítva, hogy a 9/10-ed nem fogja őket megvédeni. Ez a "nem szabad őket hirtelen kiirtanod" zsidó módszer több helyen is le van írva az Ószövetségben, pl. lásd II. Mózes 23/20-33. 
2010-ben a vörösiszap katasztrófa miatti zűrzavar elterelte a magyar emberek figyelmét arról, hogy - népszavazással felhatalmazás nélkül - a parlamenti pártok - kivéve a Jobbikot - megengedték az izraeli cégek liberalizált betelepülését. Vagyis ezekkel a cégekkel akárhány nem magyar zsidó hazánkban tartózkodását. Nemrég megengedték az ukrán zsidók vízummentes itt tartózkodását is. Ettől kezdve az itt szült gyermekeik nevére bármit felvásárolhatnak, ill. tulajdonukba vehetnek. Például a kálium műtrágyázással aszálykár fokozással, a Nemzeti Stop Só program keretében kálisóval ételmérgezéssel és hiányos konyhasó pótlással való betegítéssel és ivartalanítással, és a devizahitellel stb. eladósítással kiürített ingatlanokat. A kálisóval mérgezés konkrét hatás mérési bizonyítékai is megtekinthetők a HIHETŐMAGAZIN, www.tejfalussy.com honlapon.
Az Izraeliták Szövetsége (Alliance Israelitee) által 1910-ben közzétett százéves tervet valósítanak meg Magyarország elfoglalására a magyarok kiűzésére, ideértve a Pozsgay Imre által 1990-ben Izraelben tett állítólagos ígéretet, hogy 1 millió ukrán-orosz zsidó is betelepülhet Magyarországra.
Védekezni csak otthoni ivóvízdesztillálással, gyógyszerkönyvi tisztaságú konyhasóval erőteljesen sózással és az étkezési káliumbevitel korlátozásával, mindennél a Ringer infúziós oldat szerinti desztilláltvíz, konyhasó és kálium dózisok szerinti étkezéssel kell és lehet.
Itt lenne az ideje, hogy ezeket minden magyar ember tudja és közvetlenül is védjük meg egymást!
Budapest, 2017. október 6.
Tejfalussy András
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY