0 0 11
36793
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
2010. dec. 27.
Katonai kísérlet, Ambi Pur, Technokol, Gabi fogkrém. 14 szilvapálinkát kóstoltunk, de pozitív jelző nem nagyon jutott eszünkbe. A háziak verték a boltiakat.
Hozzászólások | 11
CsalloJeno
2011-01-04 23:47:11

Kedves Mindenki! A magam részéről nem találok kivetnivalót abban, hogy valakik pálinkát kóstolnak, és közzéteszik a véleményüket. Bizonyára a minősítő sokszor fogyasztott ambipúrt, tehát van jogalapja ahhoz hasonlítani. Én megvallom, még nem ittam, tehát nincs összehasonlítási alapom. Az ízlés annyira egyedi, annyira egyénfüggő... Azt szoktam mondani, ha három ember kóstolja a pálinkáinkat, szinte biztos, hogy más-más ízlik mindegyikőjüknek. Csak érdekességként: a video megjelenését követően hat vendégem volt a főzdében kóstolni és külön figyeltem a reakcióikat a szilva pálinkánk kóstolásakor. Ők abba a csoportba tartoztak, akiknek ízlett. A pálinkakedvelők majd kiválasztják az adott főzdét, annak a termékét amit jónak tartanak. Így van ez rendjén.

ekkerjoz
2011-01-01 18:49:46

@hori64: Én fogalmaztam rosszul, mert Anna arra kérdezett rá, hogy szabolcsból való-e a szilva, amiből főzted, és azt mondtam, hogy a saját környezetedből, kiskertből, hobbi gyümölcsösből szedett szilva, konkrét fajtát nem tudtam, mindenkitől elnézést. De szerencsére nem is ez a lényeg, majd idén veszünk Szatmárcsekén vagy Penyigén szilvát, és azt főzzük le. Nem akarok a kommentekhez különösebben hozzászólni, legföljebb annyit, hogy minden pálinkát vakon kóstoltuk, nem tudtuk, hogy a felvétel pillanatában éppen kinek a termékét minősítjük. Két tételt viszont nem is értékeltem, mert fölismertem, nem lett volna korrekt. Egyébként nem a magas szintű értékelés volt a cél, mert ha minden palack pálinkát csak szakértő vehetne és bírálhatna, akkor elég kevés fogyna, a kedves manufaktúrák belehalnának. Nem szakértőknek tetszenek palackozni, hanem mindenkinek, aki hajlandó megvenni. Ezt a kóstolót a Malackaraj finanszírozta, saját zsebből, mindenki épülésére, beleértve a most rosszul reagáló érintett vállalkozásokat is. Bárkivel hajlandó vagyok erről bővebben vitatkozni, aki vállalja a nevét. nickemkukacgmailpontkom, googli megtalál, telefonom nem titkos, kocsmai stílus sem áll tőlem távol. Üdv és hát buék

hori64
2011-01-01 15:46:54

Nem szívesen írok kommenteket. Szokott lenni véleményem, de szűknek érzem egy hozzászólás kereteit, hogy félreérthetőség nélkül kifejtsem. Tényleg egy-két pohár pálinka mellett, élőszóban lenne ildomos a magánfőzés, bérfőzés, és kereskedelmi főzés mellett és ellen érvelőknek megbeszélni a dolgot. Ezért csak egy tévedésre szeretném felhívni a figyelmet: A kisfilm végén téves az, hogy nagy szemű, nemesített étkezésiből készítettem. Az alapanyag kb. 30 kiló Nemtudom szilva, kb. 20 kiló Mirabolán, és csak pár kiló nagy szemű étkezési volt. Néhány rosszindulatú hozzászólásra reagálva: A Pálinka Törvényben foglaltakat maximálisan betartva készítettem. Pedig, vagy éppen azért, mert magamnak és családomnak főztem. A megmérettetés lehetőségének persze örültem, és akkor is büszke lennék, ha nem az első helyen végzett volna. Így meg pláne! Az üvegen a felirat gravírozott, és nem alkoholos filc.(Ezzel is hangsúlyozni kívántam „értékét”, és egyediségét, hogy ne csak kóstoláskor, de akkor is kitűnjön, amikor lehull a lepel.) a „valódi házi” azért szerepel rajta, mert pontosan az. (Nem bérfőzetett, nem zugfőzött, nem ipari…)

csemany
2010-12-31 19:43:43

MarcoCasagrande: Politika? Hogy jön a politika a szar pálinkákhoz? Te is pálinkafőzdés vagy? Mert csak ők paráznak a házi pálinkától, pedig olyan nincs is a piacon, arról gondoskodtak, hogy ne lehessen eladni. És milyen szakértőre van szükség egy pálinkához? Aki egyszer már ivott jót, annak feltűnik, ha a többi nem olyan. Ha veszel tíz deka szalámit, ahhoz is szakértőre van szükséged, aki megmondja mennyire jó, vagy nem? Gondolkozzál már.

MarcoCasagrande
2010-12-30 18:52:00

csemany! Céhnek nevezem az összes olyan céget, aki évek óta saját erejéből küzd azon, hogy a magyar piacon a multik tömeges szarja helyett valami minőséget tegyen az asztalodra. De jön néhány hiteltelen önjelölt, aki nagy megmondónak érzi magát és lead egy ilyet, tönkrevágva esetlegesen valaki jó hírét, munkáját. Azért házi pálesz kampány, mert fél évvel ezelőtt helyben agyonlőtték azt, aki csak gondolni mert arra, hogy otthon pálinkát főzzön, de ma a politikai döntéseket ilyen kampányvideókkal alá kell támasztani. Nem kívánom, hogy velünk valaha ilyen történjen. Hajrá pálinka! Hajrá Szicsek, Csalló, Savanya, Szalontai, Gyula, Bestillo, Tarpa, Pajor, Pelle!

gergocsallo
2010-12-30 11:52:11

Tisztel Szicsek Ur, Koszonom, hogy par perccel elottem valaszolt, mert az en hozzaszolasom nem lett volna ennyire udvarias. Azt talan meg el tudom intezni, hogy ezt a hat hozzaerto(?) embert edesapam meghivja a Csallo Palinkafozdebe egy rendes kostolasra :) Miert nem lehet hozzaertokkel kostoltatni? Csallo Gergo

SZICSEK
2010-12-30 11:43:33

Kedves Hatok A hálón fellelhető felvételük és a már megjelent kommentek sorába szeretnék egy formabontó ajánlatot tenni. Mint érintettnek nem sok megoldásom maradt. A képen látható néhány látszatértelmiségi úgy minősít, hogy annak hitelességét senki nem kéri számon, az érvelésük egy éve még az abnormális kategóriát jelentette, nyelvük az én paraszti világomban is ritka. Bár van olyan barátom akinek minden második szava trágár. De attól még a barátom. Ha már a paraszti világot emlegettem, ott erre a „stílusra” megvan az azonnali és egyértelmű kocsmai válasz, de más az ajánlatom. Az időpontot döntsék el Önök, a helyszín viszont kötött. A Szicsek Pálinkafőzde elvárja Önöket egy sajátos pálinkakóstolóra, 45 tartály, 60.000 alkoholliter. Amit palackba teszünk a következő évben. Önök fogják minősíteni. Én és a kollégáim igyekeztünk. Önök meggyaláztak néhány emberen keresztül egy szakmai közösséget. Ha törekszenek a korrektségre kérem fogadják el meghívásomat. Kenyér, szalonna mindig van a háznál és ezután is joguk van mindent egészen másként látni mint én. Szicsek János, a Szicsek Pálinkafőzde tulajdonosa.

csemany
2010-12-30 00:01:55

Marcoizé, neked van igazad, csak Kodály Zoltán mondhat kritikát zenéről, vagy Kozsó. "Egyértelmű házipálesz kampány. Céhes lehúzás." Milyen kampány? Milyen céh? bkkjf0 vicces gyerek vagy, de agyad nem sok. "A bolti legalább ellenőrzött minőség." Pontosan. Most ellenőrizték, ezt láttad.

MarcoCasagrande
2010-12-29 19:19:48

A szakértő stáb: Péter Anna textiltervező,Rózsa Edvárd a borotválkozásról értekező, Ekker József kitudjami, Szily László újságíró, Illés Attila dizájner és Lövenberg Balázs matematikus-bölcsész. Mindegyik k...vára ért a pálinkához. Ez tényleg vicc!!! Mi méz szektorban nyomulunk, de hányok az ilyen önjelölt hozzáértő brigádoktól, akik összeülnek és jól megmondják a tutit, hogy mi a jó, meg mi a rossz. Egyértelmű házipálesz kampány. Céhes lehúzás. Aki nem ért a pálinkához az ne írjon róla!!!

bkkjf0
2010-12-29 17:50:13

Vicces egy pálinkateszt :-D Hat amatőr lekap a polcról pár zárjegyes pálinkát, meg pár csavaros kézzel írt üveget beránt a tesztbe, amire kézzel ráírta valaki, hogy szilva (de télleg!!!), aztán kihozzák a házit a győztesnek :-))))) Persze, hogy abban mi van, azt csak az a hat ember tudja, aki kóstolta. És talán ők se, hogy miből készült és mit adtak hozzá. A bolti legalább ellenőrzött minőség. Azokban biztosan nincs aroma.

A felhasználó további videói
A sovány zsírevők és a bors
4:25
2011. dec. 20. 5227 néző
Kemény magyar nők az angol mustár ellen
3:25
A világ legdrágább zöldsége megkínoz
3:38
Megríkattuk az országos macsókat
2:55
2011. nov. 22. 10864 néző
Ganxsta Zolee vs. csilipaprika
3:46
2011. nov. 18. 19589 néző
A szerbek szebben isznak, mint mi
6:14
2011. jún. 12. 34707 néző
Ramsay kihányta, mi nem
4:57
2010. jan. 17. 29358 néző
Hasonló videók
4:25
2011. dec. 20. 5227 néző
3:25
3:38
2:55
2011. nov. 22. 10864 néző
3:46
2011. nov. 18. 19589 néző
6:14
2011. jún. 12. 34707 néző
4:57
2010. jan. 17. 29358 néző