50659 Loop készítése
14
0
2016. márc. 2.

A Saul fia főszerepét játszó Röhrig nagyon szeretné megérni, amikor beiktatják Magyarország első, már rendszerváltás után született miniszterelnökét, és a szekértáborok felszámolását.

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Egy kis realitás: a szíriai háborút nagyhatalmak vívják , a polgárháborút demokratikus maszlag szöveggel ők okozták.A szerencsétlen embereket nem humanitárius együttérzésből fogadták, hanem haszonból. Merkel nem befogadta, hanem hívta őket. Az adakozás addig megy, amíg nem okoz kényelmetlenséget. A kvóta számunkra nem 1100 ember, hanem bármennyi, amennyit egy elvi alapon ránk erőszakolhatnak. Egy jó tárgyaló mindig lényegesen többet vagy kevesebbet mond, hogy elérje az optimális célját. Hála Istennek, nekünk jó tárgyalónk van. A felső tízezer az emberiség életében mindig kedvelte , hogy kinyalják a fenekét. Már akinek kedve van hozzá. Ezer féle sajtótermék van, ahol bármilyen véleménnyel meg lehet nyilvánulni.
thumb
Én is remélem, hogy megérem azt, amikor már nem lesz kötelező ez a téma és az efféle önsajnáltató retorika, azért hogy valaki politikailag korrekten, az előírt kötelező - szólás- és gondolati szabadságot egyértelműen csorbító - törvényeket betartva, gúsba kötve nyalja a seggét a felső tízezernek minden felszólalásában.

Remélem, hogy egyszer a világ megszabadul attól, amellyel ma minden jóhiszemű, igazságos, és szabad gondolkodó száját betömik és meghatározzák mit szabad mondania és gondolnia a tabunak számító emberekről vagy népekről.

Dávidból Góliát lett... üzenem minden képmutató embernek.
http://static1.1.sqspcdn.com/static/f/576283/22930388/1371505821430/palestine+map.jpg?token=%2BO%2F7zGfiPv9hdeWTw68Aa5bCPzo%3D
thumb
Én szeretem a hazámat, de mióta ez a kormány van, szégyellem, hogy magyar vagyok...
thumb
Ne haragudjanak, de a zöldségesünk véleménye a "ti és mi" meg izé rendszerváltásról meg minden ... miért nem kerülhet be a sajtóba ? Vagy a fodrászé ?

Szóval egy színészé miért is ?
thumb
Ez egy utópikus álom, irreális és célzott intellektuális üzenet és nagyon megtévesztő.Nem egy miniszterelnökön múlik, hogy az emberek ellenségeskednek-e vagy sem. Ha mindenki agyát kimosnák, ha az embereket nem a haszonszerzés mozgatná, akkor talán menne.Az apák örökségét a fiúk viszik tovább. Ezt nem lehet elfelejteni, nem is szabad, erre példa a film is. De nincsenek csak áldozatok, minden egyes társadalmi rétegben vannak gyűlölködők. Akinek egy szelettel kevesebb jut az már irigykedik és gyűlöl. És ne higgyétek, hogy ez magyar specialitás.Nálunk a szuper az lehetne, ha közmegegyezés születhetne olyan értékekben, ami mindannyiunk számára szent.Ezekben a kérdésekben a pártok összezárnának és a velük szimpatizáló médiafelületek nem a gyűlöletkeltésben versenyeznének. Na ez segíthetne.
thumb
Szívünkből kívánjuk, hogy így legyen !!! Itt egy kis faluban ugyan azt éreztük amiről Röhrig Géza beszél. Igen is felemelő érzés volt Magyarnak lenni, büszkék voltunk a film készítésében résztvevő minden emberre. Szinte érezhető volt, hogy a földön szétszórt magyarok mindegyiklének megdobbant a szíve, a boríték kinyitásakor.
thumb
antaszaszy : baromállat vagy.Te komcsi,ne beszélj mindenki nevében,rohasék!!!
thumb
Milyen hatodik gól Puskástól a 6:3-on?
thumb
Kár, hogy csak álom...
thumb
Örülök az ilyen véleménynek. De sajnos Spíró jut eszembe az ő nagy mondásával: "mi akkor is jobban gyűlölünk, mint ti". Szóval az irány most már jó. Csak végig kell menni rajta.
thumb
Hát igen,ez az amikor olyan miniszterelnök vezeti Magyarországot,aki kevésbé ért egy ország irányításához.Összefogni egy nemzetet nem ilyen módon kell,ilyen eszközökkel.Gondolok itt a társadalmi és gazdasági folyamatokra,jogi lépésekre,melyek inkább ellenszenvet váltanak ki a magyar polgárokból,mint rokonszenvet.Gondolok itt az erdélyi politikára,az oroszokkal való viszonyra,vagy akár az eltúlzott roma politikára,azok erőszakos gazdasági felzárkóztatására.
thumb
Életet a Magyaroknak! Méltó, igazságos, egyforma esélyekkel induló életet! Becsületes, szakértő vezetést és Demokráciát! Gratulálok az Oszkárhoz! Nekem is felemelő volt hallani Magyarország nevét!
thumb
Egyezik, csak nem tudom ilyen okosan megfogalmazni :-)
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY