3580 Loop készítése
26
0
2007. júl. 2.

Kedvencei a Harrod'sból valók, de végre már Budapesten is van 700 ezres parfüm kutyáknak.

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Na te jó ég a szerencsétlen balfasz! Ez a "faszi" egy retardált nyomorék, az a kutya meg tök ronda.
thumb
a kutyának am. mindig kell valami ruha hisz annyira érzékeny a bőre, hogy bármikor hőgutát kaphat, vagy leéghet, ami bőrhámlással jár és rákosodáshoz vezethet. A kínai meztelen kutyusokra ugyanúgy kell vigyázni, mint a pici gyerekekre.
thumb
ja és ha Kristóf nem szeretné Özgét meg minden nem költene rá 150 000 forintot mininmumm...
thumb
am. valúszinű Özge szereti Kristófot meg a saját ruháit mert amint elmenne valahowa Kristóf Özge megy a kis ruhás szekrényéhez... és ha Özge nem szeretné Kristófot tán. nem nyüszítene utána mikor elmegy és Kristóf szomszédja nem perelte volna be Kristófékat mert minkor Kristóf Özge nélkül megy el úgy nyüszít az Özge a gazdája után ... szal....
thumb
na LEHET BÉKÉN HAGYNI KRISTÓFOT!!! kis hülyék... bazz... le lehet szállni róla .. kit érdekel h meleg? engem nem igenis jópasi és rendes és értelmes meg intelligens és Özgét is lehet hagyni... szal ne buzizzátok meg köcsögözzétek le Kristófot... pff... szánalmas népség
thumb
Az embereket és az állatokat többek közt az különbözteti meg egymástól,hogy az állatnak nincs szüksége ruhára az életben maradáshoz,míg az ember rákényszerül segédeszközök alkalmazására pl. mínusz fokban.Ez is csak egy üzlet.Paris Hilton és a többi debil társnője kezdte el ezt a magamutogató,ki vagyok-mi vagyok hülyeséget,amit átültetnek a nano méretű kutyáikra.Amik aranyosak ugyan,de ha beszélni tudnának valószínűleg szidnák az egész média ipar műbabáit és idióta kitalálóit.
thumb
Gratulálok!....
thumb
Kedves Barbi!!!
Ha két nő van együtt, az gyönyörű látvány. Fizetek érte, csak nézhessem!!
SZOLJÁL! Jó?
thumb
Most nem tudom mit vagytok úgy oda... szereti azt a kurva kutyát és foglalkozik vele!! És ha Kristóf buzi, akkor buzi. Azzal sincs szemmi gond szerintem. Ha két nő van együtt akkor azt miért nem szidják? Ennyi erővel az is ugyan olyan beteges dolog... mindegy.
thumb
Martens bakancsban taposnálak meg, még,ha állatkínzásért ülnöm is kéne!
thumb
Ennek a nyomorult köcsögnek a seggébe dugnám fel a elbaszott kutyáját, úgy hogy a rusnya ruhája lógna ki belőle! Ilyen homohszapienszek pöcsök kellenek a magyar médiába!! Gratulálok a Viva TV-nek, hogy egy lyuktévezstőt választott műsorvezetőnek! Szerintem az óvodában téged is kigúnyoltak és répát duktak a seggedbe, te majom!
thumb
Az agymosás mellékterméke látható a videon! :D
thumb
Hát sajnos mostanra nő fel az a lebutított generáció aki a Monika show, Big Brother és hasonló agymosáson nevelkedett...
thumb
Én nem ismerem sem őt, sem a kutyáját?!!!!!
egyébként meg kiről beszél? Én nem akarok díszes karácsony fát csinálni a gyerekeimből? Normális ember nem öltözteti nejlonba, flitterbe a gyerekét, nem akaszt rá fél kiló aranyat! Nem csoda, ha szerencsétleneknek a legfontosabb dolguk az életükben a ruha lesz és a csillogás... Áh, sajnálom az ilyen gyerekeket. (és kutyákat is)
1 | 2
következő
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY